Aanbod individueel-en/of groepen

Verdiepingsdagen

in verbinding met jezelf zijn

Deze dagen zijn er speciaal voor jou als je bezig bent met het online HSPLEARNING traject. We gaan het geleerde in de praktijk brengen. Je komt met een vraag en je gaat naar huis met veel inzichten en antwoorden. Je ontmoet andere hoogsensitieve personen. 

Ik werk graag individueel met je en anders kun je kiezen voor een kleine groep van maximaal 6 personen, zodat er veel tijd en aandacht is voor persoonlijke ondersteuning. 

Als jij in beweging komt dan ontstaat de weg vanzelf

Hsp learning

1. PERSOONLIJK PLAN
IndividueEL-ervaringsgericht- Uden

Hier kies je voor als je ergens op jouw ontdekkingsreis, maakt niet uit in welk hoofdstuk je bent beland, ervaringsgericht wil kijken naar interne vraagstukken om jouw groei en ontwikkeling te ondersteunen. Ik ontvang je graag in de natuur tussen de paarden in Uden. We kijken samen naar jouw  hulpvraag. Je kunt kiezen tussen een standaard , premium of excellent traject.

Standaard 1 malige sessie  2 uur
Premium 5 sessies a 1,5 uur
Excellent 12 sessies a 1,5 uur

2. Individuele coach sessie-algemeen-online

Hier kies je voor als je ergens op jouw ontdekkingsreis, maakt niet uit in welk hoofdstuk je bent beland, online met mij wilt kijken naar interne vraagstukken om jouw groei en ontwikkeling te ondersteunen. Je kiest er bewust voor om thuis te blijven.

Duur 1 uur

hsplearnign in computer en laptop-

3. DoElen uit doeboek
ervaringsgericht-Hoofdstuk 2-individueel-Uden

Hier kies je voor als je ervaringsgericht met de paarden in de natuur meer inzicht wilt krijgen in je zelf om je doelen uit het DOEBOEK helder te krijgen voordat je verder gaat met  jouw ontdekkingsreis.

Duur 2,5 uur

4. doelen uit doeboek
Online sessie-Hoofdstuk 2-individueel

Hier kies je voor als je vanuit huis wat meer begeleiding nodig hebt, omdat je het moeilijk vindt om je doelen helder te krijgen, voordat je verder gaat met je ontdekkingsreis.

Duur 1 uur

computer-iphone-hsplearning

5.Lunch online-algemeen-groep

Je bent gestart met het HSPlearning traject en bent al even op reis. Zoals bij elke reis normaal is is dat je ven de tijd neemt om te stoppen , uit te rusten, alle indrukken te verwerken en te lunchen vanuit jouw huis. 

 

Min. 6  personen max. 8 personen

Duur 3 uur

 

6. Masterclass 'van herkennen naar handelen'-UDEN

Voor deze live dag kies je als je alle hoofdstukken doorlopen hebt. Je gaat samen met andere hoogsensitieve personen, die net als jij deze bijzondere ontdekkingsreis zijn gestart, ervaringsgericht met de paarden in de natuur aan de slag. Omdat paarden zonder woorden spiegelen, ga je met andere, nieuwe inzichten en antwoorden naar huis.

Duur 6 uur

7. Jaar traject equi-art

Hier kies je voor als je jouw ontdekkingsreis maandelijks voort wil zetten. Dit jaar traject start 1 x per jaar in september. Lees meer over dit bijzondere traject via onderstaande button. Ik neem je mee naar de site van Equizenz waar ik je meer vertel over dit mij ontwikkelde jaar traject.

Equizenz (20 van 157)

HSPLEARNING

Wie maakten de stap al?

‘Magisch’ is het beste woord waarmee ik deze dag kan beschrijven. Ik heb een super leuke, leerzame, inspirerende dag gehad met 6 dames bij Equizenz. Onder prettige en doeltreffende begeleiding van Jolanda ondersteund door haar mooie Tinkers. De dag vloog (jammer genoeg) voorbij en is zeker voor herhaling vatbaar. Dankbaar voor deze waardevolle ervaring.
Linda
Honden coach

Verdiepingsdagen zijn
lifechangers

Deze verdiepingsdagen laat je situaties ervaren, die in jouw leven heel normaal voelen.  

Toch, als je er tijdens deze ervaringsgerichte live dag mee geconfronteerd wordt, laten het paard en Jolanda je ervaren en voelen waar écht jouw balans ligt. 

Antwoorden die je op deze dag in de natuur gegeven worden door de paarden zijn verrassend.

Kennis omzetten in ervaring

Doel doeboek uitdiepen

Je versterkt jouw waarnemingspositie

Jij in relatie tot je binnen- en buitenwereld

Huis van zelfbewustzijn® integreren

Van denken naar doen, overtuigingen omzetten

Upgrade HSPlearing traject (Masterclasses)

Ik hoop je dat ik je snel mag ontmoeten
Jolanda Kleiss
Hsp coach-therapeut

HSPLearning maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.