Individuele coach sessie

Persoonlijke hulpvraag

Om je te steunen tijdens 1 van de lessen kun jij altijd een afspraak met me maken. We gaan dan samen aan de slag met jouw hulpvraag. Op de button beneden kun je direct in mijn persoonlijke agenda, om een afspraak te maken. Zo bepaal jij zelf op welke dag en hoe laat.

Als jij in beweging komt dan ontstaat de weg vanzelf

Hsp learning

Je kunt kiezen tussen twee opties

1. Individueel-ervaringsgericht

Live in de natuur met de paarden. Je kiest ervoor om juist meer ervaringsgericht uit te zoeken waar je nu staat en waar je naar toe wilt t.o.v jouw hupolvraag. De natuur, de paarden en ik zullen jou op een fysieke, emotionele en mentale manier uitdagen om vanuit je hart te handelen, in plaats vanuit je hoofd. Dan kom je naar mijn praktijk in Uden. Het zal een waardevolle en verrassende beleving zijn.

Neem je kunstzinnig pakket mee!!! ( mocht je die aangeschaft hebben)

Tijdsduur sessie: 2 1/2 uur. 

Prijs: € 237,50 (vergoeding mogelijk)  

2. Individuele Online sessie

1. Je maakt een afspraak met me online zodat je vanuit je eigen stoel achter de computer thuis  samen met mij  naar je hulptrvraag gaat kijken.. Je kiest voor deze optie als je nog wat meer inzicht wilt in jezelf t.o.v. van de door jouw aangeschafte lessen. Het kan soms fijn zijn dat ik met je mee kijk en je positieve, oprechte vragen stel, zodat jij voor jezelf helderheid krijgt in jouw hulopvraag.

Wat heb je nodig voor de online sessie: een computer met een camera en een microfoon en een internet aansluiting. Ik raad af om dit op je telefoon te doen, omdat ik met je een scherm ga delen en hoe groter je scherm des te beter dat jij mee kunt kijken.

( Via de afspraken knop wordt je automatisch doorgestuurd naar mijn agenda. Deze bevindt zich op de pagina van Equizenz)

Tijdsduur sessie: 1 uur. 

Prijs: €95,00 (vergoeding mogelijk) 

Paarden

Samen met de paarden jouw ontdekkingsreis starten. Ze zullen je ondersteunen om vanuit helderheid te jou te laten ervaren waar jouw levens pad naar toe gaat.. Het mysterieuze van paarden is dat ze altijd weer een manier weten te vinden om ons aan te zetten tot zelfreflectie.

Natuur

Om te zijn in de natuur waar je vrijheid ervaart en waar niets van je verwacht wordt, waar je alleen maar hoeft te 'Zijn' werkt super ontspannend.
De natuur heeft een positieve invloed om je bewust te worden en te zijn in het moment. Op die manier wordt jouw bewustzijn t.o.v jouw doelen helder.

Creativiteit

Je leert gevoel om te zetten in vorm en kleur. Je plaatst eigen innerlijke processen buiten jezelf, waardoor je er beter naar kunt kijken. Wat woorden verbloemen wordt vaak helder in beelden. Jouw doelen verankeren door jouw creativiteit voor je te laten werken.

Vergoeding mogelijk

Mocht je aanvullend verzekerd zijn dan bestaat de mogelijkheid om je factuur in te dienen bij je zorgverzekeraar. Je ontvangt na betaling een declaratie factuur voor de zorgverzekering.

hsplearning-online-cursus-hsp

inzicht verkrijgen in jouw hulpvraag

Maak direct een afspraak

Je kunt hieronder in mijn agenda om zelf te kijken wanneer je kunt. 

"Als jij in beweging komt dan ontstaat de weg vanzelf"

HSPLearning maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.