Doelen stellen & het doelen doe boek

Je staat op het punt om een ontdekkingsreis te gaan maken  in de wereld van hoogsensitiviteit . Het is belangrijk  zo aan het begin van zo’n innerlijke reis dat je voor de komende periode jouw doelen stelt. Waarom dit zo belangrijk is en hoe je het beste jouw doelen kunt stellen vertel ik je graag persoonlijk.

Deze les bestaat uit:

1. In de 1ste video bespreek ik met je waarom doelen stellen zo belangrijk is voor je als Hoogsensitief persoon.

2. In de 2de video doorloop ik stapsgewijs het doelen formulier met je.

De knoppen onder de video’s verwijzen je naar:

  • Het Doelen Doeboek
  • Wat maakt dat doelen zo belangrijk zijn
  • Kwaliteiten en kenmerken werkblad
  • Individuele begeleiding

Print de werkbladen uit voordat je met deze les begint.

Tevens vindt je onder de video’s een knop waarmee je een privé sessie in kunt plannen. Daarover vertel ik je meer in de les.

Ik wens je veel inspiratie toe.

Video 1

De video lengte 6:24 min

Video afspelen

Video 2

De video lengte 19:11 min 

Video afspelen

Je bent meer dan een Hoogsensitief persoon

Elk Hoogsensitief persoon is anders en je bent meer dan dat. Je bezit kwaliteiten die misschien wel wat onder gesneeuwd zijn of waar je je niet zo bewust van bent. Om meer inzicht in jezelf te krijgen is het net zo belangrijk om te kijken welke algemene kwaliteiten je bezit. Zoals besproken in deze les van het doelen Doeboek kun je onderstaande werkbladen uitdraaien en jouw algemene kwaliteiten in beeld brengen. In hoofdstuk 3 ga ik uitgebreid in op de specifieke kenmerken en kwaliteiten die bij een Hoogsensitieve persoonlijkheid horen.

Print het werkblad uit en voeg hem toe bij je Doeboek.

Wat maakt dat doelen stellen zo belangrijk is voor je

Laten we de 5 belangrijkste punten nog even onder elkaar zetten.

Print dit blad uit als aanvulling van je doelen doe boek

INDIVIDUELE BEGELEIDING 'doelen doe boek'

Vaak denk je als Hsp zo gedetailleerd dat je het overzicht niet meer hebt ten aanzien van je doelen. Wellicht vind je het prettig dat er iemand met je mee kijkt van een afstand en iemand die kritische vragen stelt over jouw en je doelen zodat je jouw doelen helder krijgt. Dit kan zowel online als online. Bekijk hieronder wat de mogelijkheden zijn.

HSPLearning maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.