Welke materialen heb ik nodig?

Video afspelen

Voordat je start is het belangrijk dat je ongehinderd kunt starten. Anders moet je misschien halverwege afbreken omdat je niet alles bij de hand hebt en dan denk je wellicht ach toemaar… In deze video neem ik de materialen met je door zodat je weet wat je te wachten staat.

Zo….. nu heb je alle informatie door genomen die belangrijk zijn voordat je start met de les ‘Doelen stellen en het Doelen doek boek’.  Neem de tijd om alle materialen aan te schaffen  voordat je verder gaat.  Deze zul je nodig hebben in de volgende les.  

Mocht je het totale creatieve materialen pakket van Hsplearning aan willen schaffen klik dan op de knop ‘Materialen pakket aan schaffen. Wil je dit zelf aanschaffen check de materialen lijst.

Mocht je vragen hebben dan kun je ze in de community stellen. Je kunt natuurlijk altijd rechtstreeks naar me mailen. Je ontvangt meestal binnen 2 dagen een antwoord. Ik wens je veel plezier  en inzichten toe.

HSPLearning maakt gebruik van cookies om de website te analyseren, personaliseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website stemt u hier mee in. Kijkt u voor meer informatie in onze privacy statement.